top of page
  • Tomáš Adámek

Velké Karlovice - Podlesí 2:1 (0:0)

Drama, 3 ČK, 3-1-0 bodů, emoce (vztek, radost, smutek a další), branka domácích v 94.min z poslední akce .... to vše a spoustu dalšího jsou fragmenty včerejšího zápasu.


V Karlovicích jsme hlavně ve druhé půli podali velmi dobrý výkon, ale nakonec odjíždíme bez bodu. V 38.min jdeme do deseti, ČK dostává Radim Blažek. O pár minut později po faulu a následné strkanici dostává ČK náš trenér Tomáš Vaněk. Ve druhé půli jdou domácí v 61.min do vedení z penalty. Nesmírně bojovným a obětavým výkonem jsme i v deseti místy lepším celkem a zaslouženě vyrovnáváme v 70.min Petřvalským. V 80.min jdou domácí také do deseti a obrovská škoda, že v 85.min Nosálek neproměňuje svou gólovku. Rozhodnutí přišlo v 94.min, domácí po rychlé akci zakončují na zadní tyč a míč zapadává do naší sítě. Následně rozhodčí píská konec utkání a my padáme na hřiště s tím, že ještě dlouhé minuty rozdýcháváme náš obrovský smutek ...


Zcela výjimečně se do médií negativně vyjadřujeme k výkonu rozhodčích, dnes to ale udělat musíme. S odstupem 24 hodin, zcela bez emocí a objektivně musíme říct, že pan hlavní rozhodčí včera řadou chybných verdiktů hodně ovlivnil průběh utkání. Rozepisovat je zde nebudeme. Uvidíme, zda s odstupem času či po zhlédnutí zápasu se dočkáme třeba omluvy.


Fanouškům děkujeme moc za včerejší podporu




3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page