top of page
  • Admin

Kemp Indipro 2021

V minulém týdnu skočil již 3.ročník Indipro kempu v Podlesí a jsme rádi, že jsme mohli opět navázat na spolupráci s Indipro - školou fotbalových dovedností Michala Serafina z Prahy.

Letos jsme měli rekordní účast 45 dětí, z toho 8 dětí bylo ročníku 2015 a mladší. Ty zaslouží obrovské uznání, že vše zvládly. Novinkou bylo, že jsme měli 8 kluků kvůli doplnění z jiných týmů, respektivě z Jarcové, Valašského Meziříčí a Zašové.


Kluci a holky se potkávali před 8 hodinou a končili kolem 16 hodiny. Dopoledne byly naplánovány dvě tréninkové jednotky a po obědě jedna. Mezi tréninky bylo pro všechny nachystáno bohaté občerstvení (ovoce, menší svačinky, pití). Na oběd jsme chodili do bývalé školy v Podlesí, kde pro nás firma Vavas foods nachystala výborný jídelníček za což jim patří velké poděkování.

Ve středu proběhlo utkání dětí proti trenérům, kde výsledek nehrál roli, ale samozřejmě trenéři vyhráli. Čtvrtek byl bohužel jediný deštivý a tak jsme byli nuceni přesunout tréninky těch menších pod střechy místních tělocvičen. Pátek byl velmi nabitý, kdy se nejdříve konalo Mistrovství světa dvojic a po obědě se přijela za dětmi podívat fotbalová legenda Milan Baroš. Zodpověděl dětem spoustu zajímavých dotazů, následně se všem podepsal, některým i 5x a vyfotil se s nimi, za což mu patří velký dík. Na závěr jsme s trenéry vyhlásili výsledky Mistrovství světa a všem dětem jsme rozdali diplomy a medaile za účast na našem kempu. Děti se během týdne naučily spousty nových věcí a dovedností, užily si her a spousty zábavy. Věříme, že se všem moc líbilo a budeme se těšit na další ročníky.



Velké poděkování patří trenérům z Indipro a samozřejmě taky sponzorům, kteří přispěli velkou mírou k tomu, že se kemp podařilo uskutečnit.


Děkujeme firmě :

Zetek Josef autodoprava, Mlékárna Valašské Meziříčí, Heckl, Robe, Město Valašské Meziříčí, Frcotra, Vávra Dalimil, Wanet, Hajdík, Cabot, Bártek Rozhlasy, Střechy Tobola, HB Transkamion.

18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page